Behandelingen

Massage behandelingen

Gezondheid is de relatie tussen je geest en lichaam.

Ebb in order to flow. Sta jezelf toe je terug te trekken en geniet van een welverdiende
behandeling door één van onze specialisten.

Behandelingen alleen op afspraak:
bel +31(0)651245965
Klik hier om een Whatsapp gesprek te starten.
mail: hello@ebbflowstudio.nl

Nieuwe klanten graag van te voren aanmelden via RegistrerenOntspanningsmassage | 60min €60 | 90min €85

met Bianca of Josef

Gericht op het verwijderen van blokkages en opgebouwde spanning, laat een ontspanningsmassage je energie weer vrij stromen. Het parasympatisch zenuwstelsel wordt gestimuleerd, je bloedcirculatie komt op gang en je lichaam kan beter met stress omgaan. Lange stroken, tappen, kneden, reflexologie, energetische massagetechnieken: de behandeling wordt aangepast naar wat jij nodig hebt. Een op maat gemaakte behandeling die de harmonie in je systeem terug brengt. Josef maakt gebruik van verschillende technieken, zoals Shiatsu, Makko-Ho, De-Armouring, Reiki en Cranio Sacraal.

Rittenkaart 4 x 60 minuten €220 (€55 per sessie)
Rittenkaart 4 x 90 minuten €320 (€80 per sessie)
Geldigheid: 6 maanden vanaf eerste boeking

Indonesische Pidjit Massage | 60min €60 | 90min €85

met Bianca

Pidjit is een traditionele Indonesische deep tissue massage waarbij veel verschillende technieken aan bod komen, geleid door persoonlijke aandacht en intuitie. Het kan energiek zijn, dynamisch en stimulerend, maar kan ook gebruikt worden voor ontspanning en om de balans in het lichaam terug te brengen. De massage wordt aangepast naar de wensen van het individu en is een aangename manier om lichaam, ziel en geest te laten ontspannen. Voor deze massage gebruik ik traditionele Javaanse etherische olie om het lichaam te helpen herstellen.

Rittenkaart 4 x 60 minuten €220 (€55 per sessie)
Rittenkaart 4 x 90 minuten €320 (€80 per sessie)
Geldigheid: 6 maanden vanaf eerste boeking

Shiatsu Massage | 60min €65 | 90min €90

met Josef 

Shiatsu, acupressuur of drukpuntmassage is een Japanse vorm van manuele therapie die gebaseerd is op Traditionele Chinese Geneeskunde. Binnen dit systeem wordt uitgegaan van de gedachte dat fysieke en emotionele disbalans het resultaat zijn van een disbalans in de natuurlijke stroming van levensenergie. Shiatsu is bedoeld om deze weer in zijn natuurlijke, harmonieuze staat terug te brengen zodat de energie weer vrij kan stromen. 

Rittenkaart 4 x 60 minuten €240 (€60 per sessie)
Rittenkaart 4 x 90 minuten €340 (€85 per sessie)
Geldigheid: 6 maanden vanaf eerste boeking

Cranio Sacrale Ontspanningsbehandeling | 60min €65,- | 90min €90

met Leonie Slond

Cranio sacraal wil zeggen dat de schedel (cranium) en het heiligbeen (sacrum) samen een eenheid vormen met de hersen- en ruggenmergvliezen (dura mater: bindweefsel). In ons hele lichaam zit bindweefsel, dat als een elastisch ‘bodysuit’ alles met elkaar verbindt. Elke zenuw, elk bloedvat, elk orgaan is ermee omgeven. Het bindweefsel beweegt mee tijdens onze bewegingen, van intensief sporten tot simpelweg ademhalen.

Soms ontstaan er verstoringen of blokkades binnen het bindweefsel waardoor het niet meer soepel mee kan bewegen. Daar kunnen allerlei klachten mee gepaard gaan – soms heel concreet, maar vaak ook een onbestemd niet lekker in je vel zitten, vermoeidheid, minder energie, of een vol hoofd.

De cranio sacraal therapeut ziet het lichaam en geest als één geheel met het bindweefsel als verbindend element. Door dit weefsel van de voeten naar de schedel te volgen, wordt gevoeld waar de verstoringen zitten. Met zachte aanrakingen en subtiele bewegingen wordt het zelf-herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Voor iedereen die...

  • regelmatig een vermoeiende, onophoudelijke stroom aan gedachten ervaart;
  • spanning voelt in lichaam en hoofd;
  • het lastig vindt om fysieke en mentale rust te vinden;
  • graag meer rust, ruimte, ontspanning en energie wil ervaren!


Rittenkaart 4 x 60 minuten €240 (€60 per sessie)
Rittenkaart 4 x 90 minuten €340 (€85 per sessie)
Geldigheid: 6 maanden vanaf eerste boeking

Therapeutische behandelingen

Exploring wholeness: mind, body and soul

Geef jezelf het geschenk van fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch welzijn. Onze
holistische therapeutische behandelingen, van acupunctuur tot energetische healings, geven
je lichaam en geest een nieuwe energie.

Behandelingen alleen op afspraak:
bel +31(0)651245965
Klik hier om een Whatsapp gesprek te starten.
mail: hello@ebbflowstudio.nl

Nieuwe klanten graag van te voren aanmelden via Registreren


Traditional Chinese Geneeskunde met Yat-Sen

Aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging Chinese Geneeswijzen "Yi"  (NBCGYi)

Aanvullend verzekerd? Mogelijk krijg je een deel van de vergoeding terug van je verzekering.
Zorgverlener X.P. Nepomuceno: AGB code 90107173
Onderneming: The Cupping Room, AGB code 90066376
Behandelcode acupunctuur: 24104

Is het je eerste behandeling in de studio? Ga dan voor een eerste consult. Samen met de therapeut ontdek je waar precies je behoeftes liggen en wat Traditional Chinese Geneeskunde voor je kan betekenen. 

Chinese Geneeskunde ten tijde van Corona.pdf

Boek een afspraak:
Bel +31(0)651245965
Klik hier om een WhatsApp gesprek te openen.
mail: hello@ebbflowstudio.nl

Nieuwe klanten graag van te voren aanmelden via Registreren.

Intake consult 45 min | € 55

Tijdens het eerste intake gesprek zal de behandelaar vagen stellen om naar of dichter bij een diagnose te komen, en een op maat gemaakt behandelplan te maken. Het stellen van de juiste diagnose bestaat uit vier delen die hieronder nader uitgelegd worden; het gesprek, aandachtig kijken, de tong diagnose en de pols diagnose. En zal er ook gelegenheid zijn vragen te stellen. 

De peilers van het behandelplan is gericht op preventie en genezing. Er wordt gewerkt met Acupunctuur, Tui-na Massage, Cupping therapie, Kruiden en voedingsadvies. 

Meer dan 13.000 kruidengeneesmiddelen worden in China gebruikt. Deze plantenelementen zoals bladeren, wortelstokken, stengels en schillen worden meestal als medicijn voorgeschreven en droog bereid voor afkooksel. Hier in Nederland zijn afkooksels op recept verkrijgbaar. De therapeut werkt alleen met vertrouwde merken die lokaal verpakt zijn.

Acupunctuur behandeling: € 45 (30min) | €55 (45min) | €65 (60min) | € 85 (90min)

Nourish your Qi

Chinese geneeskunde blinkt vooral uit in het behandelen van aandoeningen die chronisch van aard zijn en waarvoor de Westerse geneeskunde soms maar beperkte antwoorden heeft. Binnen Chinese geneeskunde is er een scala van toepassingen  waaronder acupunctuur in het gezicht of de oren (auricular)  en zelfs elektro-acupunctuur, waarbij een kleine elektrische stroom  wordt toegediend op de naalden. Deze methode vergroot het resultaat en kan de gezondheid en het welzijn herstellen, en is bijzonder goed voor pijnbestrijding. De therapeut gebruikt ook Tuin-Na-massage en in enkele gevallen schrijft de therapeut Chinese geneeskruiden voor.

Chinese Geneeskunde wordt niet alleen gebruikt voor herstel maar ook als preventie tegen allerlei kwalen. Voorkomen is beter dan genezen. Het klinkt als cliche en is toch waar. Het doel van preventie is het bevorderen van gezondheid en welzijn en het voorkomen van ziekten en aandoeningen. Door de applicatie van Tui-na Massage, Cupping-therapie, Acupunctuur, voeding & beweging kunt u de progressie van  ziekte stoppen. Acupunctuur wordt vaak preventief gebruikt als een soort "afstemming" of harmoniëren met de nadruk op het behoud van de gezondheid. Veel mensen in Azië bezoeken elke paar maanden een acupuncturist - niet altijd om ziekte te behandelen maar ter preventie omdat het hen gelukkiger en gezonder maakt.

Acupunctuur i.c.m. TuiNa massage & Cupping

TuiNa (spreek uit als 'twiena') is naast acupunctuur en kruiden één van de therapieën van de Chinese geneeskunde, ofwel de Traditional Chinese Medicine (TCM). TuiNa kent een grote variëteit aan massages die op het lichaamsoppervlak worden uitgevoerd; daarnaast kent TuiNa diverse en zeer effectieve manipulatietechnieken die op verschillende delen van het lichaam kunnen worden toegepast. Net als bij acupunctuur is het uitgangspunt steeds om een goede diagnose bij de patiënt stellen volgens de regels van de Chinese geneeskunde.

Bij cupping of mooi gezegd 'myofasciale decompressie' wordt er door vacuum glazen bekers op de huid aangebracht. Dit creëert negatieve druk op weefsel en spieren. Bloedstroom is de manier van het lichaam om op natuurlijke wijze te genezen. Cupping helpt het lichaam de bloedstroom te verhogen. Zowel acupunctuur als cupping verhogen de bloedsomloop om ontstekingen te verminderen.

Holistic Team

Bianca Dekker

Massagetherapeut

Bianca geeft traditionele Indonesische massage ‘Pidjit’, een krachtige, dynamische en stimulerende massage, gericht op ontspanning en stimuleert het zelf genezend vermogen van lichaam en geest. Bianca is tevens een gecertificeerd massage therapeut in Sport,- en Klassieke massage.

Leonie Slond

Cranio Sacraal Behandelaar

Leonie Slond geeft cranio sacrale ontspanningsbehandelingen waarbij ze door middel van intentionele, zachte aanrakingen en subtiele bewegingen het zelf-herstellend vermogen van het lichaam stimuleert. Ze ondersteunt zo jouw eigen fysieke en mentale systeem in het loslaten van spanning en het krijgen van nieuwe energie. Dit helpt je om te herstellen, op te laden, en weer rust in je hoofd en lijf te ervaren.

Yat-Sen Nepomuceno

Therapeut Traditionele Chinese Geneeskunde

Yat-Sen gebruikt een verscheidenheid aan toegepaste therapieën in de Chinese geneeswijze, waaronder Acupunctuur, Tui-Na Massage, Myofasciale decompressie (Cupping), Kruidentherapie en Cosmetische acupunctuur en voeding. Yat-Sen heeft een voltijds vijfjarige studie voor Chinese geneeswijze aan de University of Chinese Medicine in Guangzhou afgerond. Na het behalen van zijn diploma, heeft hij een extra accreditatie periode doorlopen aan het 'First Affiliated Hospital for Chinese Medicine' in Guangzhou. Daarnaast heeft hij in Nederland de twee-jarige opleiding voor Westerse Medische Basiskennis voltooid. Yat-Sen heeft ook verschillende Qigong-stijlen gestudeerd, waaronder 'Baduanjin' 'Yijinjing' en Tai Chi.

Josef Rebbe

Massage & Shiatsu therapeut

Josef geeft ontspanningsmassage en Shiatsu massage. Josef heeft de opleiding tot Shiatsu therapeut gevolgd bij de CSMBK, waar hij onder anderen les van Yoshinori Miyashita kreeg. Josef heeft een ruime ervaring als Shiatsu Therapeut.

Bas Ackermann

Massage & Shiatsu therapeut

Bas geeft Shiatsu massages & Do-in Yoga lessen. Met meer dan 3 jaar aan Shiatsu training studeert Bas aan de klassieke Shiatsu school in Den Haag. Zowel zijn lessen als behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de energie en flexibiliteit van het lichaam en geest. En verbeteren de gezondheid, geluk en welzijn. "Let the energy of your ocean flow."