Holistic Team

Yat-Sen Nepomuceno

Therapeut Traditionele Chinese Geneeskunde

Ik ben Yat-Sen X. Nepomuceno 黃逸仙. Tien jaar geleden verhuisde ik naar China. Ik heb daar zeven jaar gewoond, waar ik een voltijds vijfjarige studie voor Chinese geneeswijze aan de University of Chinese Medicine in Guangzhou heb afgerond en daarna 1 jaar in het ziekenhuis heb gewerkt als therapeut in TCG (Traditionele Chinese Geneeswijze). Ik heb ook verschillende Qigong-stijlen gestudeerd, waaronder 'Baduanjin' 八段 錦 , 'Yijinjing' 易筋經 en ook Tai Chi 太極拳 onder master 'sifu' Song Xin-Hong 宋 新 红. Na het behalen van mijn diploma, heb ik extra een accreditatieperiode afgerond aan het 'First Affiliated Hospital for Chinese Medicine' in Guangzhou. Ik gebruik een verscheidenheid aan toegepaste therapieën in de Chinese geneeswijze, waaronder Acupunctuur, Tui-Na Massage, Myofasciale decompressie (Cupping), Kruidentherapie en Cosmetische acupunctuur en voeding. Een paar jaar geleden kwam ik naar Nederland waar ik nog twee jaar een cursus Westerse Medische Basiskennis heb afgerond. Of u nu uw metabolisme wilt versnellen of uw spijsvertering wilt stimuleren; uw darmgezondheid wilt verbeteren, chronische pijn wilt verlichten of ziekte wilt voorkomen of zelfs acupunctuur in uw schoonheidsregime wilt opnemen- Chinese geneeskunde kan uiterst heilzaam zijn en past goed bij uw moderne levensstijl.

Bianca Dekker

Massage therapeut

Ik ben Bianca en opgegroeid in een multicultureel gezin in Den Haag. Als jong meisje maakte ik al vroeg kennis met de traditionele Indonesische massage ‘Pidjit’, en leerde de kunst van het masseren. Pidjit is rijk aan diverse massagetechnieken en wordt gegeven met veel aandacht en gevoel. Pidjit is een krachtige, dynamische en stimulerende massage, maar kan ook gebruikt worden als ontspanningsmassage en ondersteund het zelf genezend vermogen van lichaam en geest. Tevens ben ik een gecertificeerd massage therapeut in Sport,- en Klassieke massage. Tijdens de massage streeft ik ernaar om een diepe ontspanning te creëren tussen lichaam en geest door middel van persoonlijke aandacht en de intuïtieve kunst van het aanraken. Ik biedt volledige lichaamsmassages aan, waarvan elke massage sessie is toegespitst op de persoonlijke wensen.

Josef Rebbe

Massage & Shiatsu therapeut

Josef Rebbe is in 1975 in Meschede, Duitsland geboren. Vanaf 1997 studeerde hij Compositie bij Prof. Johannes Fritsch en Elektronische Compositie bij Prof Hans-Ulrich Humpert aan de Universiteit voor Muziek in Keulen, Duitsland. Deze studie rondde hij in 2002 met de Bachelor of Music af. In hetzelfde jaar werkte Josef als synthesizer-speler mee aan de wereldpremière en CD productie van Karlheinz Stockhausen’s STOP UND START onder leiding van de componist. Vanaf 2002 kreeg hij een talentenbeurs van het DAAD (Duits Akademisch Uitwisselingsdienst) om Sonologie aan het Koninklijke Conservatorium in Den Haag te studeren. Deze studie rondde hij in 2005 met de Master of Music af. In 2004 wordt Josef geïnspireerd, om de helende eigenschappen van muziek en met name voelbaar geluid te onderzoeken. In het Amsterdamse Studio STEIM (Studio for Electro-Instrumental Music) deed hij voor het eerst onderzoek naar voelbare resonanties van laagfrequent geluid in het menselijke lichaam. In deze tijd volgde Josef ook een opleiding tot Shiatsu therapeut bij de CSMBK, waar hij onder anderen les van Yoshinori Miyashita kreeg. Hij werkte enkele jaren in zijn eigen praktijk. Er volgde een actieve tijd als toetsenist in de rockband NiCad waarin hij talloze concertreizen en hoogtepunten mee mocht maken, waaronder het SXSW festival in Austin, USA. NiCad won diverse prijzen, waaronder de “Grote Prijs van Zuid-Holland”, de titel “Beste CD 2008” en de eerste prijs bij de crossover competitie “Check MO”. Tijdens een concertreis door Israël dreef Josef in de dode zee en kwam het idee tot hem om met voelbaar geluid in water te gaan werken. In 2012 richtte hij Pyramidion op, een centrum voor healing, inspiratie en onderzoek in Den Haag, waar hij sinds die tijd Aquasonic Massage ontwikkelt, een nieuwe behandelmethode waarbij het mogelijk is om drijvend in warm water een geluidsmassage te ontvangen. Sinds 2018 ontwikkelt Josef samen met Eveline van Velden en nieuwe vorm van ASMR behandelingen, waarbij het lichaam door subtile geluiden en zachte aanrakingen gestimuleerd wordt tot ontspanning. Zijn samenwerking met Joeri Bonsel gaat terug naar het jaar 2005, waarin Josef deelnam aan een intuitive zang bijeenkomst die Joeri leidde. Al gauw ontstond de wens om samen te werken wat in 2010 tot de productie van hun eerste CD “SPARKS 2010” leidde. Sinds dat moment onderzoeken en produceren Joeri en Josef op verschillende manieren hoorbaar en voelbaar geluid. In 2018 richtten zij samen het bedrijf SOMASONO op.