Holistic Team

Bianca Dekker

Massage therapeut

Bianca geeft traditionele Indonesische massage ‘Pidjit’, een krachtige, dynamische en stimulerende massage, gericht op ontspanning en stimuleert het zelf genezend vermogen van lichaam en geest. Bianca is tevens een gecertificeerd massage therapeut in Sport,- en Klassieke massage.

Josef Rebbe

Massage & Shiatsu therapeut

Josef geeft ontspanningsmassage en Shiatsu massage. Josef heeft de opleiding tot Shiatsu therapeut gevolgd bij de CSMBK, waar hij onder anderen les van Yoshinori Miyashita kreeg. Josef heeft een ruime ervaring als Shiatsu Therapeut.

Bas Ackermann

Massage & Shiatsu therapeut

Bas geeft Shiatsu massages & Do-in Yoga lessen. Met meer dan 3 jaar aan Shiatsu training studeert Bas aan de klassieke Shiatsu school in Den Haag. Zowel zijn lessen als behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de energie en flexibiliteit van het lichaam en geest. En verbeteren de gezondheid, geluk en welzijn. "Let the energy of your ocean flow."

Yat-Sen Nepomuceno

Therapeut Traditionele Chinese Geneeskunde

Yat-Sen gebruikt een verscheidenheid aan toegepaste therapieën in de Chinese geneeswijze, waaronder Acupunctuur, Tui-Na Massage, Myofasciale decompressie (Cupping), Kruidentherapie en Cosmetische acupunctuur en voeding. Yat-Sen heeft een voltijds vijfjarige studie voor Chinese geneeswijze aan de University of Chinese Medicine in Guangzhou afgerond. Na het behalen van zijn diploma, heeft hij een extra accreditatieperiode afgerond aan het 'First Affiliated Hospital for Chinese Medicine' in Guangzhou. Tenslotte heeft hij in Nederland de twee-jarige opleiding voor Westerse Medische Basiskennis afgerond. Yat-Sen heeft ook verschillende Qigong-stijlen gestudeerd, waaronder 'Baduanjin' 'Yijinjing' en Tai Chi.